×
Bekijk meer
Geen producten gevonden.
Bekijk meer
Geen producten gevonden.

Beard Oil 50ml

€ 29,90
Voorraadstatus: Gematigd
Op voorraad
Aan Wishlist toevoegen
Beschrijving

Voor een zachte baard en een gezonde huid gebruik je bij je dagelijkse verzorging een paar druppels Beard Oil van 1922 by J.M. Keune. De lichte avocado en zoete amandelolie worden snel opgenomen. Hennepzaadolie geeft de baard de nodige voeding voor sterk haar.

Masseer het in de baard om deze te hydrateren en een gezonde baardgroei te bevorderen, gespleten punten te voorkomen en het stylen makkelijker te maken. Bovendien blijft je baard de hele dag lekker ruiken.

Eigenschappen
  • Hydraterende en voedende
  • Zachte huid
  • Geeft Extra Glans
  • Bevat een rijke melange van oliën
Gebruikstips

1-2 druppels aanbrengen op de hand. Als volgt de handpalmen samenwrijven en de olie verdelen over de baard. Deze hoeveelheid is voldoende voor het verkrijgen van het juiste glanseffect.

Ingrediënten

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil,Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil,Argania Spinosa (Kernel) Oil,Passiflora Incarnata (Seed) Oil,Persea Gratissima (Avocado) Oil,Parfum (Fragrance),Dipropylene Glycol,Tocopheryl Acetate,Cannabis Sativa Seed Oil,BHT,Triethyl Citrate,Butylphenyl Methylpropional,Coumarin,Geraniol,Hydroxycitronellal,Limonene,Linalool.

Lees meerShow less
Productdetails
21829

Datasheet

Producttype
Baard verzorging
Reviews
Geen review
Producten die vaak samen worden gekocht
Andere producten in dezelfde categorië

Menu

Contacteer ons

Wijzig land

Maak een account aan om uw Wishlist te gebruiken.

Aanmelden