×
Bekijk meer
Geen producten gevonden.
Bekijk meer
Geen producten gevonden.

Premier Paste 75ml

Paste Extra-Strong Hold Matte Finish
Lees meerShow less
€ 24,90
Voorraadstatus: Gematigd
Op voorraad
Aan Wishlist toevoegen
Beschrijving

Voor warrige looks met textuur gebruik je paste. Premier Paste is een veelzijdig product dat je op handdoekdroog haar kunt gebruiken voor extra controle. Of ga voor meer stevigheid en verdeel een paar likjes door droog haar voor textuur en volume die de hele dag blijft.

De paste het haar gezond, met een dosis extract van cannabis sativa (hennepzaad) voor proteïne en omega's en creatine voor sterk haar. Je hebt niet veel paste nodig!

Eigenschappen
  • Extra-strong hold
  • Matte finish
  • Voedt en versterkt
  • Vol met proteïnen, omega 3 en omega 6 dankzij de hennep 
Gebruikstips

Gebruik de paste op droog of licht vochtig haar en breng het in het gewenste model. Een kleine hoeveelheid is al voldoende.

Ingrediënten

Aqua (Water),VP/VA Copolymer,Cetearyl Alcohol,Acrylates/tButylacrylamide Copolymer,Petrolatum,Triacontanyl PVP,Polysorbate 80,Sorbitan Isostearate,PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate,Ceteareth-20,Parfum (Fragrance),Phenoxyethanol,Acrylates/ Beheneth-25 Methacrylate Copolymer,Aminomethyl Propanol,Dipropylene Glycol,Diazolidinyl Urea,Methylparaben,Creatine,Butylparaben,Ethylparaben,Propylparaben,Triethyl Citrate,Sodium Benzoate,Butylphenyl Methylpropional,Coumarin,Hydroxycitronellal,Limonene,Linalool.

Lees meerShow less
Productdetails
21824

Datasheet

Producttype
Produits Coiffants
Reviews
Geen review
Producten die vaak samen worden gekocht
Andere producten in dezelfde categorië

Menu

Contacteer ons

Wijzig land

Maak een account aan om uw Wishlist te gebruiken.

Aanmelden