×
Bekijk meer
Geen producten gevonden.
Bekijk meer
Geen producten gevonden.

American Crew

American crew

HAIR & BODY

Gamma van shampoos en verzorgingsproducten speciaal ontworpen voor mannen.

STYLING

Controleer, disciplineer, definieer, breek een volume. 

SHAVE & BEARD

Gamma van scheerproducten om voor te bereiden, scheren, verzachten en in balans te brengen.

American Crew is meer dan alleen een product leverancier. Het is een mijlpaal in de mannen verzorgings geschiedenis. Het is het eerste salonmerk speciaal voor mannen en de kappers die ze vertrouwen. Elke stap in onze geschiedenis weerspiegelt onze toewijding aan professionele kappers en kapsters, omdat we hun streven delen om mannen meer mogelijkheden te geven door middel van hoogwaardige verzorgingspraktijken en -producten.

In 1994 heeft kapper David Raccuglia een toekomst voorspeld waarin mannen evenveel aandacht aan hun uiterlijk zouden besteden als vrouwen. En hij wist dat ze daarbij hun mannelijkheid niet zouden willen verliezen.

Vandaag de dag is American Crew het grootste professionele verzorgingsmerk voor mannen ter wereld. Mannen en hun kappers vertrouwen op ons om hen te voorzien van de nieuwste en beste haar-, lichaams-, scheer- en schoonheidsproducten.

American crew

FRAGANCE

De reukzin is het krachtigste zintuig, degene die we ons het meest herinneren, het is het zintuig waar emoties het meest gevraagd worden. Een opvallende geur is een essentiële voorwaarde voor de hedendaagse mens.

Menu

Contacteer ons

Wijzig land

Maak een account aan om uw Wishlist te gebruiken.

Aanmelden